IMI CCI

IMI CCI har i en årrekke satset på og innehatt en posisjon som ledende på de virkelig vanskelige applikasjonene. Severe service som antisurge, fakkelventiler, dumpeventiler, choke-ventiler, injeksjonsventiler og separator nivå-kontroll er typiske applikasjoner hvor disse ventilene er mye benyttet på norsk sokkel.

FCT - Flow Control Technologies SAS

FCT kuleventiler har en solid historie globalt og nasjonalt på norsk sokkel. Deres robuste design og høye kvalitet har overbevist mange, og resultatet er en omfattende installert base av ventiler i store størrelser og høye trykk. Invy AS er FCT representant i Norge og på norsk sokkel, og våre eksperter står klar til å hjelpe deg med dine ventilprosjekter.

BEL Valves

BEL Valves, en del av British Engines Group, ble etablert i Newcastle-Upon-Tyne i 1964 for å designe og produsere høytrykks- og høytemperaturventiler for den petrokjemiske industrien. På 1970-tallet etablerte BEL Valves seg som en sentral global leverandør til olje- og gassindustrien. I dag fortsetter de å lede an med innovativ engineering og kundeservice ved å presse industristandarder fremover innen sikkerhet, pålitelighet og bærekraft.

Multi Instruments

Multi Instruments er en internasjonalt anerkjent produsent og leverandør av instrument-manifolder, monoflenser, direktekoblede systemer og værhus. Noen av verdens største olje- og gass-selskaper har bidratt til utvikling av deres portefølje og har standardisert på disse kompakte løsningene.

OsecoElfab

OsecoElfab er en av verdens største og ledende produsenter av overtrykksbeskyttelse, sprengblekk, eksplosjonspaneler og tilhørende deteksjonssystemer.

Flowserve Serck Audco

Serck Audco ble grunnlagt i 1869. De er godt etablert som en global kvalitetsleverandør og opprettholder sin posisjon med moderne ventildesign og produksjonsteknikk. Produsenten er mest kjent for smurte pluggventiler, men de produserer også Slimseal Lined High Performance spjeldventiler.

Serck Audco-ventiler er i drift i anlegg over hele verden. De brukes i applikasjoner innen olje og gass, gruvedrift, matproduksjon og kjemisk prosessering. Smurte pluggventiler er bobletett og lar seg lett vedlikeholde uten demontering fra rørlinje.

IMI Orton

Med over 50 års erfaring i design og tilpasning til kunde-spesifikasjoner er IMI Orton blitt en internasjonal ledende aktør innen produksjon og leveranser av trippel offset metalltettende spjeldventiler, store dobbel eksentriske ventiler, samt konsentriske gummierte ventiler for apå og regulerings-applikasjoner.